Despre mine

Fotografia mea
merg pe prncipiul celor Cei 10 "Daca" 1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie. 2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri. 3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca. 4. Daca primesti ceva, da mai departe. 5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz. 6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge. 7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci. 8. Daca devii celebru, ramai modest. 9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii. 10. Daca faci o observatie, nu jigni.

marți, 11 mai 2010

Caracatiţa Publika TV





S-a dat sfoară în ţară că-n curînd mai exact la 7 aprilie 2010 în RM îşi dă fregvenţă un nou post TV.
Fabricat de „jurnalişti adevăraţi” Publika se impune pe piaţăca un post coerent, echidistant, neîmbălzămat politic. Deşi totuşi a ales şi a tot ales in final să vedeţi ce au cules.
„Stînd pe gînduri” Mihaela Gherasim ex-EuTV-ista, a aflat nu ştim de pe unde ca „poate munci şi ea la o televiziune care vine sa schimbe piaţa şi viaţa oamenilor din Moldova”, şi şi-a zis domnişoara jurnalistă că: „trebuie să facă parte din echipă”, din „marea familie” aşa cum enunţă dînsa pe site-ul televiziunii www.publika.md, iar dorinţa ei e doar faptul că vrea să: „informeze corect, calitativ şi la timp”... Dar stai Mihaela, nu te pripi, ăsta e doar inceputu, iar eu pun pariu că îţi este dor de privirile măgulitoare a Dl Roşca şi emisiunile EuTV-iste cînd îl sorbeai din priviri pe marele orator. Nici nu ai ajuns bine pe poziţie că deja „Publika TV ţi-a şi oferit multă încredere” ar fi bine să fie şi reciproc. Iar după ce o sa te „gîndeşti” te rog fii amabilă şi „spune”-ne şi nouă cum ne-ai „ajuta” tu ca RM „să devină o ţară în care să fii mîndră că te-ai născut”. După atîtea dezvăluiri şi cuvinte duioase nu mă mai miră faptul cum a reuşit Publika să te răpească de la EuTV.Marele minunăţii nu se închie aici, ele continuă cu cei „35 de ani de meserie” a Dl Vsevolod
Cernei, dar care pentru prima dată nu doarme noaptea şi înţelege şi dînsul „că-i ghine”, dar stimate jurnalist plînge NIT-ul după tine. Greu de tot, dar aţi ieşit totuşi în evidenţă prin argumente „beton” unde nici de data asta Publika nu a rezistat şi „acasă” te-a luat. Uite aşa marea majoritate de le Publika TV şi-au părăsit casele şi s-au mutat la „bloc”. Mai nou „Moldova acum ai Televiziune” iar din 7 aprilie marii jurnalişti de la Publika TV au devenit peste noapte „echidistanţi, corecţi şi deontologici”, deci „ ne dau s-avem televiziune” .
Talen
tat, chipeş cu o prezenţă uluitoare încă de prin anul 2000, Vadim Stîngaciu, a ieşit prima dată în direct la Modova1, pe atunci era I an de facultate, a venit în direct să ne spună: „Bună seara, mă numesc Vadim Stîngaciu, bun găsit la mesager” upss „Publika report”, tăiem şi de data asta panglici , dar cu caracter mult mai ambiţios, totuşi e 7 aprilie, un nou început, un nou post ocupat, o nouă lume în care sperăm că o să fiţi mai corect, de data asta poate chiar cu adevărat.

17 comentarii:

  1. interesant.... ratatiii au ajuns atit de sus!

    RăspundețiȘtergere
  2. a critica e un mare talent, nu este despre aceasta postare,
    atacuri la decolteu fetei, care e tare echidistant si echilibrat:) si la apartenente anterioare, au luat baietii lume de unde au avut, de unde noi toti cindva am avut stiri fara drept de apel,

    RăspundețiȘtergere
  3. Intersant material...bv pentru curaj :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mai, nush de ceilaltsi, dar sint jurnalisti ku dar de la d-zeu + multa munca + sharm + elegantsa innascuta... iar dra in kauza are doar pile shi tertipuri de a se baga sub piele si "a bate apa in piua" asha k dorinta ei de a arata adevaruri ... e doar un itinerariu spre a-si face imagine si a deveni vip! mihaela draga vei fi mereu usor de manipulat !!!
    roshka bravo !!! mult succes !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo pentru articol. Publikaka tv vine cu oamenii de la EU TV a lui Iurii Ivanovici Roscha. Sint toti lingaii lui Roscha acolo. Mihaela Gherasim, nepoata lui Vasile Nastase si Eugenia Nastase, sotia acestui killer mediatic, care facea idiotenia ceia de emisiune / Media expres- unde AIE era atacata cu tot rahatul din lume siva fi in frunte la Publikaka TV. Ea, sefa de la Stiri de la Eu TV, a facut niste mizerii politice sub orice minima respect a jurnalismului. Din asta reiese ca Publikaka TV este copia la EU TV-ul lui Rosca. La fel si Lia Bejenaru care este sefa de la Noua generatie a lui Roscha va fi si ea in frunte. Nu mai spun de Dumitru Misin care este membru PPCD de ani de zile. NU stiu nici eu foarte multe dar din cate am auzit se vede ca Roscha are o legatura cu Vintu daca isi baga rahatii de lingaii acolo. Cine ar lua niste oameni atit de ingropati in rahat la un post nou de televiziune? Cine ar risca sa isi riste imaginea asa, daca nu numai din interes.Fiti atenti!. Roscha e cu mana pe Publikaka TV. Mai ramina sa vina si Angela Arama acolo si e gata tot compotul. JOS VINTU SI JOS MAFIA LUI ROSCA!

    OLEG CRISTAL VA FI LA DEPARTAMENTUL POLITIC!!!! DECI MOLDOVA SUVERANA VA FI ACOLO PE CAI TARI.

    OSTALEP VA FI SI EL NU STIU CE DRACU.

    NUMAI OAMENI COMPROMISI. DAR ASTA NU E TOT>

    SUNT SIGUR CA VA VENI SI VICTOR RONCEA SI FRATELE SAU GRASANUL DE GEORGE RONCEA, LINGAII NUMARUL 1 AL LUI ROSCA SI CUR.VELE CELE MAI CUR.VE CARE AU LINS PAPUCII COMUNISTILOR SI AU MERS DE MINA CU LEPRA DE CONTIU DE LA MOLDOVA SUVERANA, CEI CARE AU MERS IMPOTRIVA MOLDOVENILOR CU COALITIA ROS-ORANJ!!! RUSINE! PUBLIKAKA E A LUI ROSCA.

    AFARAAAAAA!

    Betivu de VASILE NASTASE, care a improscat in AIE inainte de 7 aprilie cu tot rah.atul PPCD/ist la Euro TV si a carui nepoata MIHAELA GHERASIM lucreaza acum acolo, o c....va politica si nu numai, scria saptamana trecuta in Saptamina in apararea lui Iurii Ivanovici ROSCA si a PUBLIKAKA. IN acelasi articol! Oare de ce? Ce interes are sluga de casa a lui Iurii Ivanovici

    RăspundețiȘtergere
  6. greu de crezut ca mai au si altii curajul de a spune lucrurilor pe nume.. doar ca totusi inca o fac din umbra... nu mi-a fost frica niciodata sa dau cartile pe fata... ma pentru incurajari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai exista un detaliu foarte foarte interesant si deloc de neglijat... Cunosc din surse SIGURE ca la Publika lucreaza in prezent 2 jurnalisti care pe vremea cand comunistii erau la putere lucrau pentru SECURITATE si erau infiltrati in diverse organizatii (in cazul acestor 2 persoane, in ONG) probabil pentru a raporta periodic anumite informatii.

    Se pare ca dupa "colapsul" regimului comunist, acestia au fost "dati afara" din randurile securistilor-paratori... Totusi, e foarte interesant cum niste jurnalisti fosti securisti pro-comunisti au ajuns sa lucreze in prezent in aceasta televiziune.... Cine stie cati ca ei mai sunt in cadrul echipei PublikaTv... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Abea de au ieshit in lumina si deja au onoarea patata... Mii frica sa mai cred in ceva sau cineva... oare cite inca se mai ascund?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunteti jalnici si patetici. o adunatura de prosti invidiosi, complexati. pute a prostie pe blogul acesta. Vai de capul vostru de tampiti! Cine a auzit de tine ludmila rosca? Ce faci tu pe lumea asta? cine are nevoie de tine? Franghia te va ajuta, un cutit sau Furadan. Adica nimic nu te mai ajuta pe lumea asta! Puti, puti, puti. Mila, mila, mila. ESTI O PROASTA!

    RăspundețiȘtergere
  10. ma omule lasati numele:D:D:D daca tot esti deshteapta.. eu am avut curaj sa zik lukrurilor pe nume...:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  11. jalnik si patetik se pare eshti tu dl anonim... si miroase a cap sec de la tine... te rog nu imi mai baga iz...uri pe aci!

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga,Ludmila ABEA SE SCRIE CORECT ABIA!!!!
    SI DACA AI FI O JURNALISTA ADEVARATA NU AI SCRIE PATETIC CU KAPA CA ADOLESCENTII,CI A-I SCRIE NORMAL CA ORICE JURNALIST DESTEPT!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. draga anonim... ms de observatie:P dar eu sunt specialist in comunicare si nu jurnalista ca tine... te iubesc...adevarat-o!

    RăspundețiȘtergere
  14. In Publika mai e un produs interesant 100% CCCP: Oleg Critsal care a lucrat la ziarul romanofob Moldova Suverana. A fost chiar redactor sef vreo 2 ani si ceva.

    RăspundețiȘtergere