Despre mine

Fotografia mea
merg pe prncipiul celor Cei 10 "Daca" 1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie. 2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri. 3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca. 4. Daca primesti ceva, da mai departe. 5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz. 6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge. 7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci. 8. Daca devii celebru, ramai modest. 9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii. 10. Daca faci o observatie, nu jigni.

sâmbătă, 26 martie 2011

160 de elevi vor accede într-o luptă în cadrul olimpiadei republicane la limba şi literatura română

Startul olimpiadei sa produs joi, 24 martie, printr-o manifestaţie artistică dedicată regretatului poet Grigore Vieru la Teatrul „Ginta Latină”, unde elevii dornici de carte alături de profesoarii lor au avut parte de un spectacol de zile mari.

În program a evoluat Mihai Munteanu artist al poporului, Corina Ţepeş şi Costi Burlacu, actori ai teatrului Ginta Latină. Arcadie Suceveanu care este şi preşedintele juriului din acest an le-a urat tinerilor participanţi luptă prietenească şi cavalerească.

Adrian Ghicov organizatorul olimpiadelor republicane în 2011 a declarat că în bătălie se vor avânta 160 de elevi, cei mai buni din toată ţara. Aceştia vor afla rezultatele sîmbătă dimineaţă la orele 10:00 la liceul Ion Creangă. Premiul mare din anul acesta v-a fi eliberarea invingatorului de la examen, şi 1000 de lei premiul banesc. Al II şi al III loc vor primi câte un set de cărți oferit de către Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu“ de la Chișinău şi 800 lei locul II, respectiv 600 lei pentru locul III bani oferiţi de Ministerul Educaţiei.

Mari succese l-ea urat şi Mihai Sleahtinschi, Ministrul Educaţiei, încurajîndu-i şi reamintindu-le că deja fieacre în parte este un învingator, în această competiţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu