Despre mine

Fotografia mea
merg pe prncipiul celor Cei 10 "Daca" 1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie. 2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri. 3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca. 4. Daca primesti ceva, da mai departe. 5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz. 6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge. 7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci. 8. Daca devii celebru, ramai modest. 9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii. 10. Daca faci o observatie, nu jigni.

sâmbătă, 26 martie 2011

PA facturilor la agentul termic

În conformitate cu dispoziţia nr. 137-d din 25.03.2011, semnată de Primarul general al mun. Chişinău, dl Dorin Chirtoacă, începând cu data de 25 martie 2011 Termocom sistează agentul termic.
S-a dispus încheierea sezonului de încălzire în capitală declară serviciul de presă al SA „Termocom”, pintr-un comunicat de presă oferit Sîmbătă, 26 martie. Din seara zilei de ieri, SA „Termocom” a iniţiat procedura de deconectare a obiectivelor de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică, procesul urmând să continue şi pe parcursul zilei de astăzi. Deja către ora 8.30 au fost deconectaţi toţi consumatorii din zona suburbană.
Totodată, SA „Termocom” informează despre disponibilitatea de a asigura şi în continuare cu servicii de termoficare instituţiile care resimt necesitatea acestora (spitale, instituţii preşcolare), în cazul în care şi schema de conectare admite continuarea furnizării energiei termice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu