Despre mine

Fotografia mea
merg pe prncipiul celor Cei 10 "Daca" 1. Daca vrei sa faci un bine, atunci fa-l cand este nevoie. 2. Daca poti sa faci pe cineva fericit, nu sta pe ganduri. 3. Daca dai ceva, nu astepta ca fapta sa se intoarca. 4. Daca primesti ceva, da mai departe. 5. Daca nu poti sa ajuti pe cineva, spune-i-o in asa fel incat sa nu o recepteze ca pe un refuz. 6. Daca poti sa construiesti ceva, nu distruge. 7. Daca poti, fii hotarat in ceea ce spui si ceea ce faci. 8. Daca devii celebru, ramai modest. 9. Daca esti nervos, nu-ti descarca nervii pe altii. 10. Daca faci o observatie, nu jigni.

sâmbătă, 26 martie 2011

Livrarea agentului termic în chişinău a fost sistata


Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a dispus încheierea sezonului de încălzire în municipiul Chişinău, începând cu ziua de vineri, 25 martie.

Conform unui comunicat de presă a Direcţiei Relaţiilor Publice,a Primăriei mun. Chişinău, agentul termic va fi sistat de la centrala „Termocom”. Decizia vine după ce mai mult de 3 zile la rând au fost înregistrate temperaturi medii de peste 8 ºC. În conformitate cu prevederile dispoziţiei primarului general, SA „Termocom” a început deja debranşarea consumatorilor de la sistemul centralizat de termoficare. În acelaşi timp, consumatorii în continuare vor fi asiguraţi cu apă caldă.

De menţionat că pe parcursul perioadei reci a anului curent Primăria Chişinău a acordat compensaţii la încălzire familiilor cu venituri mici, ale căror venituri lunare pe membru de familie nu depăşeşte suma de 1450 lei şi pensionarilor pentru limită de vârstă, a căror pensii sunt mai mici decât minimul de existenţă. Mărimea compensaţiei pentru consumul de agentul termic constituie 40 la sută din costul facturii respective. În cazul gospodăriilor rurale, se acordă câte 250 lei lunar pe toată durata sezonului rece, pentru achiziţionarea de lemne şi cărbune.
Pentru perioada de încălzire, municipalitatea a acordat compensaţii la peste 30 mii de familii din capitală şi din localităţile suburbane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu